CAR PORN

Foto: Screenshot YouTube / Ryan Lewis

Novi spot Macklemorea & Lewisa prava je oda Cadillacu

Datum objave: 13.09.2013 15:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Trenutno najhot polubijeli reperi iz Seattlea Macklemore & Ryan Lewis snimili su novi spot. Ništa posebno ako ste stariji od 12. No, momci su umjesto repanja o neostvarenim/ostvarenim, ljubavnim/gangsta, snošajima/planovima opjevali – Cadillac

Singl se zove ‘White Walls’ što se odnosi na bijele pruge sa strane automobilskih guma. U spotu osim njih dvojica pjevaju Schoolboy Q i Hollis, ali glavnu ulogu imaju različite verzije Cadillaca. Od klasičnih starudija, krntija iz 80-ih, preko kupea iz 90-ih pa sve do stretch limuzina iz nedefiniranog doba.

Doduše, i dalje nam se čini da je veći fan bio Shaun White s dvadesetak tetovaža Cadillaca po sebi, no svejedno, dugo već netko nije počastio svoj omiljeni automobil glazbenim singlom. A bogme i spotom, tu ispod…

Još

Autobahn, Texas style!

SPEEEEED...

Autobahn, Texas style!

Austin u Texasu atipičan je američki grad: malo veći od Zagreba, nema profesionalnu sportsku momčad u nekom od četiri velika sporta, ima više biciklista nego kauboja i od nedavno najbrži autoput u SAD!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.