VITEZOVI BACILI IZAZOV!

Foto: Licencirane fotografije rvgtajnik / Red vitezova Ružice grada

Tko se usudi doći na 7. državnu utrku motokultivatora u Orahovicu!

Datum objave: 12.09.2013 15:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Vozački derbi održat će se 15. rujna kod kurije Hercegovac u blizini izletišta Orah, a organizatori - Red vitezova Ružice (ne izmišljamo!) – pozivaju sve koji misle da su brzi na motokultivatoru da dođu na utrku!

Prijaviti se možete u jednu od triju klasa motokultivatora (za koje FIA vjerojatno nikad nije čula): do 5 konjskih snaga, do 8 ili kraljevsku klasu iznad 8 KS! U revijalnom dijelu kontesta održat će se i utrka traktorskih kosilica na 200 m te utrka ‘običnih’ kosilica na 100 m. Neka netko javi Stigu, barem za kosilice!

Spreman je i bogat nagradni fond, a najbrži će kući ponijeti i motornu pilu, prestižni model Husquarna 236! Sjajna atmosfera i ljuti dvoboji se, dakako, podrazumijevaju.

Imate li trkaću bubu u donjem dijelu leđa svakako se javite organizatorima. Vlado Grgić – Crni, inače predsjednik Reda vitezova Ružice grada, prima prijave na mail redvitezova-ruzicegrada@hotmail.com, a tajnica na rvgtajnik@gmail.com.

S obzirom da su auto-moto utrke skupi sportovi, red je da spomenemo i pokrovitelje 7. državne utrke motokultivatora. To su Grad Orahovica i TZG Orahovica. Glavni sponzor je Ruda servis Čačinci (servis i prodaja kosilica, trimera, motornih pila i pribora), a ostali sponzori su Autocentar Šebalj i Autodijelovi Cigler. Eto, a sad po tri litre goriva i ulja pa u Orahovicu!

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.